digITal SKOLEring

digITal SKOLEring begynte med et ønske om å heve den digitale kompetansen blant lærere og elever i Norge. Digitale ferdigheter er sidestilt med de fire andre grunnleggende ferdighetene i fagfornyelsen, mens kompetansen blant lærere og elever i Norge er svært varierende. Denne siden er derfor laget med et ønske om å kunne bidra til å heve denne kompetansen, men også gjennom etter hvert å holde kurs og foredrag.

I dag består digITal SKOLEring av en medlemsportal med et lass med leksjoner om hvordan du på best mulig måte kan variere undervisningen din og legge til rette for mestring, motivasjon og selvstendighet i eget klasserom. 

Jeg har også et kurs om hvordan du bruker de fantastiske hjelpemidlene Engasjerende leser, dikteringsfunksjonen og Microsoft Lens, som du kan bruke for å få opplesing av all tekst, både fra bilde og tekst. Dette er helt fantastiske hjelpemidler til eget klasserom, og har vært til utrolig stor hjelp for mine tidligere elever. Kurset kan du lese mer om her.

 

Jeg kommer mer enn gjerne til din skole og holder kurs, og du kan se hvilke kurs jeg tilbyr her. Send en mail til [email protected] , så tar jeg gjerne en prat! 😊 

 

digITal SKOLEring fins også på Facebook, Instagram og YouTube - følg meg gjerne der!