SLIK KAN VI JOBBE SAMMEN


Les om hva jeg tilbyr 👇

ØNSKER DU KURS I DIGITALE VERKTØY PÅ EGEN SKOLE? 


Jeg vet at du i løpet av din yrkeskarriere som lærer har vært på (antageligvis flere) kurs hvor du har tenkt "Hvordan er dette relevant for meg?", eller "Hva har dette med min arbeidshverdag å gjøre?". Jeg vet, fordi jeg har vært på disse kursene selv. Kurs som er kjøpt inn av kommunen i beste mening, men som bare ikke treffer deg i det hele tatt.

La meg gjøre noe med dette! Kursene jeg tilbyr er basert på en klasseromspraksis som er opparbeidet gjennom 14 år med utprøving og et brennende engasjement, og tett samarbeid med kvalifiserte og dyktige pedagoger. Erfaringsutveksling har stått høyt i fokus, og vi har alltid testet og evaluert nye arbeidsmetoder som vi mener kan gagne elevene. 

Når du går hjem fra mitt kurs skal du tenke "Wow, det er jo helt fantastisk at det er mulig!". Jeg vil at det jeg lærer bort skal være aktuelt for deg, som står i klasserommet hver eneste dag og som trenger at noen har brukt tid på å finne ut av alt for deg. For den tida har du neppe selv. 

Dysleksivennlig lærer? Teams og OneNote Classroom? Tilpasset opplæring med digitale verktøy? Vi syr sammen og blir enige etter behov.
Ta en titt på denne siden for å lese mer om kursene jeg tilbyr.

Medlemsportalen lærerIKT

Dette er for deg som har lyst til å lære mer om hvordan du kan bruke digitale verktøy i klasserommet! 🚀

Ønsker du..

💫 mer tid til familie og venner?
💫 jobbgnisten tilbake?
💫 følelsen av å strekke til i klasserommet?
💫 å lære uten å måtte melde deg på videreutdanning?
💫 å delta i et fellesskap som også digger mulighetene digitale verktøy gir?

Medlemsportalen lærerIKT er perfekt for deg som har lyst til å lære i eget tempo, og som på enklest mulig måte har lyst til å lære deg de digitale verktøyene du bruker mest.

Du kan lese mer om medlemsportalen her. 

Les og skriv - med ny giv!

I tillegg til skolekurs og medlemsportal, har jeg også et digitalt kurs som tar for seg hvordan du kan bruke suverent gode verktøy i klasserommet ditt, for å sørge for tilpasset opplæring i mye større grad enn det vi som lærere klarer alene i dag. Verktøyene jeg viser deg gjør det nemlig mulig å få all digital tekst opplest i OneNote Classroom, Word, m.m., og du lærer også hvordan du kan bruke tale-til-tekst: diktering. Dette er helt fantastiske verktøy for elevene å ta i bruk, slik at de kan tilegne seg lærestoffet på flere måter enn tidligere. Programmene blir anbefalt av PPT, og det er ikke uten grunn. Betyr dette at vi skal slutte å lære opp elevene i å lese selv? Selvsagt ikke. Skal vi kaste rettskriving på båten? Nei, på ingen måte. Men, hvis det står mellom å ikke lære seg lærestoffet i det hele tatt, og det å få teksten opplest mens eleven leser samtidig - da er valget veldig enkelt. Dette kurset viser deg hvordan, og du kan lese mer om kurset her.